maanantai 24. helmikuuta 2014

Hohtavia pupusia


Olen huomannut pientä katoa heijastimien kohdalla tämän talven aikana. Takistani on tavalla tai toisella tippunut useampi heijastin jonnekin unholaan. Hetken tuli mentyä kokonaan ilman heijastinta, kunnes sain aikaiseksi väkertää tämmöiset suloiset puputtajat.


Ostin pienen palan heijastinkangasta askarteluliikkeestä ja lähdin etsimään internetin syövereistä hyviä kanin silhuetti kuvia(itse kun en oikein ole taitava piirtäjä..). Liimasin heijastimesta leikatut kuviot taustakankaalle kontaktiliimalla jonka jälkeen vasta leikkasin irti kankaasta. Kestävyyden takaamiseksi ja koristukseksi päätin vielä ommella heijastinkuviot pohjakankaaseen kiinni. Ompelin heijastimet takkiin käsin.


Taustakankaan reunat jäivät vähän karun näköisiksi kun sieltä täältä vähän repsottaa jotain lankoja. Mielestäni siitä tulee kuitenkin vain pieni ja hauska lisä muuten siistiin ja söpöön tekeleeseen.

Vielä mietin pitäisikö hihoihin laittaa jotkin "heijastinrannekkeet", hihan ympäri kulkevat nauhat. Pidän kauniista heijastimista ja siitä että mut nähdään pimeässä etten jää auton alle. :)

2 kommenttia:

  1. Ovatpas somia! Hyvä idea ommella ne vaatteisiin kiinni, itse en yhtään tykkää langoissa riippuvista perinteisistä heijastimista. Joulupukki tosin toi yhden DaigaDaigaDuu:n pupuheijastimen, jossa on hakaneula. Se on kyllä käytössä, mutta en jaksa vaihdella sitä vaatteesta toiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hakaneulat ja vielä pitkät langat ovat heijastimissa tosi inhottavia. Hakaneulat voi jopa rikkoa sen kankaan jos heijastin takertuu johonkin. Nyt ei tipu heijastimet matkan varrelle eikä takki repeile. :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.