perjantai 25. tammikuuta 2013

Virkkausta ja voiteita

Tuli päivä jolloin muistin syksyllä puhuneeni mummini kanssa että tekisin hänelle keinutuolin alle pyöreän maton. Sinisen ja pyöreän virkatun maton jonka reunaa koristaa pitsi. Aloin sitten tekemään tätä projektia ja aioin vihdoin saada sen tehtyä loppuun asti. Olin meinaan aloittanut maton tekoa jo silloin syksyllä, mutta menettänyt hermoni epäsiistin jäljen ja monen purkauksen jälkeen. Mutta kyllä, minä sain sen tehtyä tällä kertaa valmiiksi asti ilman purkamista. Parisen iltaa siinä taisi mennä kun virkkasin mattoa telkkaria katsellessa. Aika nopea tekoinen tuo loppujenlopuksi on.

Keittiössäni ei tällä hetkellä ole mattoa joten laitoin tämän sinisen ihanuuden sinne siksi aikaa kunnes pääsen viemään sitä uudelle omistajalleen. Seuraava matto pitääkin sitten tehdä tuonne omaan keittiöön...

Kismokin tuli ihmettelemään uutta ilmestystä.
Tein myös pari erilaista voidetta iltapuhteena. Kokeilin uusia reseptejä ja yritän löytää mieleiseni ja ihoni parhaiten kosteuttavan yhdistelmän. Tällä kertaa tein aika perushelpon yleisrasvan sekä jalkarasvan. Kerron näistä tarkemmin kun olen hetken testaillut ja voin kertoa tuloksista.

6 kommenttia:

 1. Mangovoita alunperin tulin metsästelemään ja tänne siis päädyin sillä hakusanalla :D Ihania juttuja olet puuhastellut, etenkin tuohon aiempaan pitsilamppuun ihastuin, uskaltaisikohan sitä kokeilla? Lisäksi olen viimeisen vuoden aikana hurahtanut kotikosmetiikkaan, joten oli todella mukava lukea kokemuksiasi ja kokeilujasi :)

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla! :) Tuo pitsilamppu on varmaan vähän sellainen että se voi joko sujua aivan ongelmitta tai sitten ei. Loppujen lopuksi melko helppoha se oli, mutta en kyllä enää käyttäisi liisteriä vaan ihan pelkkää liimaa. Haastavaa oli myös löytää noita pitsejä ilman että joutui maksamaan yli 2€. Hinnat olivat välillä(omasta mielestäni) naurettavankin suuria.

  VastaaPoista
 3. Voi tuota Kismon poseerausta <3
  Odotan jo innolla voideohjeita. Etsin tällä hetkellä hyvää jalkavoideohjetta, kun kantapäät tuppaa kuivua pakkasilla.

  VastaaPoista
 4. Yritän itsekin etsiä parhaillaan hyviä voiteita, joten luultavasti tulen niistä vielä kirjoittelemaan. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset vinkeistä, täytyykin paneutua asiaan. Tosiaan kirpparihinnoissa tuntuu olevan nykyisin välillä aivan naurettavan paljon ilmaa, kun kyse on kuitenkin käytetystä tavarasta, josta omistaja tahtoo eroon :S Mutta täytyneekin pohdiskella, minulla olisi vierashuoneessa onneton valaisin ja pitsinen sopisi sen huoneen tyyliin oikein mainiosti.

  Jätin sinulle muuten haasteen blogiini, jos moiseen on innostusta ja aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, mutta taisin juuri hetki sitten vastailla samaan haasteeseen. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.