maanantai 27. tammikuuta 2014

Kylpykuulia


Alunperin idea kylpykuulista lähti Madam B.C. -blogista, mutta ohjeen todella helppotekoisiin kylpykuuliin löysin Jovelassa -blogista.


Harmi ettei mulla ole mitään nätimpää jääpalamuottia. En myöskään lisännyt värejä enkä tuoksujakaan, sillä en oikein kestä vahvoja tuoksuja.


Paras vaihe on kun saa tiputtaa palan veteen ja seurata kuplintaa. :)

3 kommenttia:

  1. Pysyykö sulla noi hyvinkin kasassa? Kuinka kauan annat niiden kuivua? Olin antanut kuivua vuorokauden, eikä pysynyt silti hyvin kasassa :/ Nyt vasta muutamien viikkojen päästä ei murene niin helposti.

    VastaaPoista
  2. Minunkin piti heti kokeilla, olen pitkään pyöritellyt ajatusta noista, mutta sinun innoittamanasi sain vasta nyt aikaiseksi. Jouduin kyllä lisäämään melkoisesti nesteiden määrää, että ylipäätään sain muuta, kuin jauhoa. Ja ovat vielä muoteissa, toivottavasti saan ne ehjänä irti...

    VastaaPoista
  3. Laitoin aineksia mielestäni hyvinkin tarkkaan ohjeiden mukaan, kokeilin vielä käsissä painamalla että pysyy vähän kasassa. Mun palaset pysyy todella hyvin kasassa, ovat sellaisia kovia könttejä. En muista tarkalleen kauanko annoin kuivua, ehkä vuorokauden. Painoin sen massan tiukkaan tuohon muottiin ja luulen että se tarvitseekin sen tiukkaan puristamisen pysyäkseen kasassa.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.